Alles wat je wil weten over zonnepanelen

1. Subsidie van de overheid

Via de overheid kunnen particulieren de btw op de aankoop van zonnepanelen terugkrijgen (21%). Als extra service kunnen wij dit zonder extra kosten voor jou regelen. Daarnaast biedt de gemeente of provincie vaak leningen aan voor de aanschaf van zonnepanelen. Deze hebben meestal geen of een lage rente. Wij kunnen voor jou uitzoeken hoe dit in jouw regio werkt.

2. De voor- en nadelen van zonnepanelen

Voordat je zonnepanelen aanschaft is het belangrijk te weten wat de voor- en nadelen zijn. Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

  •  Groene stroom
  •  Je draagt bij aan een beter milieu
  •  Energiekosten besparen
  •  Een beter Energielabel voor je huis. (verplicht bij aankoop, verkoop en verhuren)
  •  Minder CO2 uitstoot
  •  Geen overlast bij de energieopwekking

Het grote nadeel van zonnepanelen is de investering die gedaan moet worden. Daarnaast is het voor het beste rendement aan te raden 1 keer per 2 jaar de zonnepanelen schoon te maken.

Onze zonnepanelen van Solar Edge

Duurzame zonnepanelen

Wij gebruiken Solar Edge panelen. Uit onze ervaring blijkt dat deze het langst meegaan en het meeste elektriciteit geven. Je krijgt van ons standaard garantie op de producten die wij plaatsen

Mobiele app

Je krijgt tevens een app voor je telefoon waarmee je kunt zien wat voor prestaties en vermogen de panelen leveren. Dit wordt weergegeven in een aantal handige overzichten. Je krijgt ook een melding als er een storing of probleem is. Wij krijgen deze melding ook te zien en nemen dan altijd even contact op om het probleem op te lossen.

Solar Edge

Solar Edge blijft zich sterk ontwikkelen en doet continu onderzoek naar de ontwikkeling van zonnepanelen. Het is een sterk en betrouwbaar merk waarvan je jarenlang plezier zult beleven.

Persoonsgegevens

Installatieadres

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.