Op zoek naar een warmtepomp? Laat ons jou adviseren!

De populariteit van warmtepompen neemt steeds meer toe. De duurzame manier van energie omzetten naar warmte is innovatief,  beter voor het milieu en je bespaart op je energierekening. Er zijn veel verschillende types warmtepompen op de markt, denk hierbij aan een hybride warmtepomp die samenwerkt met de CV-ketel, een all-electric warmtepomp en zelfs grondwarmtepompen. 

Welke warmtepomp het beste bij jou past is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de isolatie van je woning, de grootte en uiteraard het gewenste vermogen. 

Wij kijken graag samen met je mee welke warmtepomp het beste bij je woning en wensen past en maken dan een offerte op maat.

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Wilt u weten waar u aan toe bent? Vraag snel een gratis offerte aan!

Koelen en verwarmen met een duurzame airco

Stille warmtepompen

De ATAG-warmtepompen in elke vorm zijn ontzettend stil zo, kunt u genieten van warmte zonder het geluid!

Efficiëntie

Warmtepompen zijn efficiënt door dat ze de warmte comprimeren, zodat er meer warmte naar binnen of naar buiten verplaatst kan worden!

Door de consumentenbond geprezen

ATAG Warmtepompen scoren zeer goed in de testen die de consumentenbond heeft uitgevoerd.

De verschillende opties

All Electric

Een all-electric warmtepomp werkt volledig aardgasloos en maakt gebruik van elektriciteit. Deze oplossing werkt ook goed samen met bijvoorbeeld zonne-energie en windenergie. All-electric verwarmen kan alleen in nieuwbouw- of zeer goed geïsoleerde woningen.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt samen met een (bestaande of nieuwe) CV-ketel. De ketel springt alleen bij op koude dagen waardoor het gasgebruik al snel vermindert met zo’n 70%! Geschikt voor bestaande woningen. Woonhuis-isolatie draagt wel bij aan een goede werking ervan.

Warmtepomp Boiler

Een warmtepompboiler zorgt op een duurzame manier voor warm water in je woning. Met een ATAG Energion warmtepompboiler kun je lang douchen met minimaal elektriciteitsverbruik, omdat de ingebouwde warmtepomp gebruikmaakt voor het verwarmen van het water van de aanwezige binnen- en/of buitenlucht.

Hoe werkt de warmtepomp

Persoonsgegevens

Installatieadres

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.