Over smartcv

Hallo, ik ben Jimmy Fransen. Bij mij kun je terecht voor de aankoop van jouw cv-ketel.

Een cv-ketel is een belangrijk onderdeel van een warm en behaaglijk huis. Want als je cv-ketel niet werkt zit je in de kou en heb je geen warm water. Zeker in de winter is dit geen pretje. Daarom is het belangrijk een cv-ketel te kiezen die bij jouw situatie past. Voer je gegevens in via de ketelkiezer en kom erachter welke cv-ketel geschikt is voor jouw unieke situatie. Daarnaast heb je de mogelijkheid een bijpassende thermostaat uit te zoeken, een CO-melder te kiezen en te besparen met Spirotech producten. Maak bij het uitchecken gemakkelijk een afspraak via mijn kalender.

Waarom kiezen voor smartcv?Hoe het werkt

Vul je gegevens in via de ketelkiezer en kom erachter welke cv-ketel geschikt is voor jouw unieke situatie.

Met een slimme thermostaat staat je cv-ketel alleen aan wanneer je thuis bent waardoor je energie bespaart. Koop een slimme thermostaat bij je cv-ketel en voorkom hoge energiekosten.

Een koolmonoxidemelder (of CO-melder) waarschuwt als er een verhoogde concentratie van koolmonoxidegas in de ruimte aanwezig is. In de melder zit een CO-sensor. Deze meet de CO-gas-concentratie. Wanneer de sensor gevaarlijke niveaus van het gas opmerkt, gaat het alarm.

De hedendaagse energie-efficiënte verwarmings- en koelinstallaties kunnen alleen een optimaal rendement bieden wanneer het installatiewater vrij is van vuil. Daarnaast is lucht vaak de reden waarom een radiator niet helemaal opwarmt, of zelfs helemaal niet warm wordt. Bespaar daarom met een lucht- en vuilafscheider.

Maak gemakkelijk een afspraak via de website. Bij het uitchecken heb je de mogelijkheid een dag en een tijd te kiezen voor de installatie van jouw cv-ketel.

Vragen?

Ga snel naar