Alles wat je wil weten over airco’s

Koelen en verwarmen met een duurzame airco

Climate 5000i Nefit-Bosch

Single-split en multi-split

Airconditioning kan worden geïnstalleerd als single-split of multi-split systeem. Een single-split systeem bestaat uit 1 binnenunit en 1 buitenunit, verwarmt en koelt 1 ruimte en is eenvoudig te installeren. Een multi-split systeem (max 12,3kW) bestaat uit 1 buitenunit waaraan maximaal 5 binnenunits kunnen worden gekoppeld, koelt en verwarmt maximaal 5 ruimtes en heeft bediening van afzonderlijke ruimtes.

Airco’s van verschillende merken

Je kunt bij smartcv kiezen voor airco’s van verschillende merken. Wij hebben de volgende airco’s in ons assortiment:

  • Nefit-Bosch
  • Haier
  • Daikin

Vraag een persoonlijke offerte aan voor het merk van jouw keus. Lees hieronder meer over de verschillende merken.


Daikin Stylisch airco

Airco’s van Haier, Daikin & Nefit-Bosch

Haier airco

Met een Haier airco ben je verzekerd van een optimaal en comfortabel binnenklimaat. Wist je dat elke Haier airconditioner naast koelen ook kan verwarmen? Zo heb je het hele jaar door plezier van je airco! De toestellen zijn fluisterstil met een met een geluidsniveau vanaf slechts 15 decibel. Haier heeft energiezuinigheid hoog in het vaandel staan. Alle airconditioners zijn uitgerust met innovatieve technologieën om het milieu maximaal te ontzien, maar met behoud van comfort. Zo zorgt de Ecosensor er bijvoorbeeld voor dat de airco in de stand-by stand gaat wanneer je een tijdje niet aanwezig bent (afhankelijk van het model).

Daikin airco

De airconditioningsystemen van Daikin hebben hoge energielabels met een hoog rendement. Door de verschillende unieke ontwerpen passen ze in elk interieur. Deze airco’s verkoelen niet alleen de ruimte. Ze verwarmen, regelen het vochtpeil en de luchtzuiverheid voor optimaal comfort. De binnenunits van Daikin zijn wandmodellen met een gestroomlijnd ontwerp en een moderne uitstraling. Een bekend voorbeeld hiervan is de Daikin Stylish airco, die verkrijgbaar is in meerdere stijlvolle kleuren. Een Daikin buitenunit kan gemakkelijk op een muur of dak worden gemonteerd. De buitenunit voert de warmte die de binnenunits aan de ruimte onttrekken af. Hiervoor is de buitenunit voorzien van een ventilator. Een Daikin buitenunit maakt daardoor iets meer geluid dan een binnenunit, maar is nog steeds relatief stil. 

Nefit-Bosch airco

De hoogwaardige Climate Airconditioners van Nefit Bosch bieden veel voordelen en super handige opties, zoals bediening via je smartphone. Het nieuwe programma omvat twee single-split airco’s, compleet uitgevoerd in een aantrekkelijk design: Bosch Climate 3000i en Bosch Climate 5000i. Daarnaast is er de Climate 5000 MS multi-split buitenunit die gecombineerd kan worden met maximaal 5 Climate 3000i binnenunits. Alle varianten zijn compleet uitgerust en standaard voorzien van onder meer high-density filters, ontdooi-functie en anti-corrosieprotectie en draaien op het energie-efficiënte R32 koudemiddel. De Bosch Climate 5000i heeft daar bovenop nog een aantal extra’s zoals 3D Swing functie, Ioniser en Biofilter.

Haier airco
Daikin Stylisch airco
Climate 3000i

Ga snel naar