CV Ketel Hilversum

  • Installatie nieuwe standaard rookgasafvoer (Dak- en/of muurdoorvoer).
  • Leidingcontrole op gaslekkage
  • Afregelen van de ketel voor optimaal verbruik
  • Alle benodigde materialen voor de installatie

Home / CV ketel kopen

CV ketel kopen Hilversum

SmartCV is specialist als het gaat om het installeren en vervangen van CV ketels in Hilversum! Ga jij een boiler CV ketel kopen in onze webshop dan zullen wij de installatie regelen. Eens in de zoveel tijd heeft jou boiler of CV ketel dan ook onderhoud of reparatie nodig. Wij komen dan langs om te kijken wat er aan de hand is en of de boiler of CV ketel vervangen moet worden. Vaak is dit namelijk wel het geval wanneer deze mankementen vertoont. Een boiler of CV ketel in Hilversum kan wel 15 jaar meegaan. Je wil dan ook meteen de beste uitkiezen en degene die bij jouw woning past. Iedere woning vraagt namelijk om een andere capaciteit. Hier adviseren we jou dan ook graag over! Voor diverse vragen kun je ons altijd bellen. Wij zijn altijd bereikbaar. Echter hebben wij ook een korte vragenlijst waarmee je inzichtelijk kunt krijgen welke CV ketel of boiler het beste bij jouw woning past!

Cv-ketels

Ontdekken welke cv-ketel bij jouw unieke situatie past? Doe dan snel de ketelkiezer en maak een afspraak voor installatie.

Thermostaten

Met een slimme thermostaat staat je cv-ketel alleen aan wanneer je thuis bent waardoor je energie bespaart.

Inzichtelijk krijgen welke nieuwe CV ketel Hilversum je nodig hebt

Met de korte vragenlijst kun je inzichtelijk krijgen welke CV ketel of boiler in Hilversum perfect bij de jouw behoeften past. Iedere woning is uniek en vraagt dus iets anders van een boiler of CV ketel. Dit korte formulier bestaat uit vijf simpele vragen. Denk aan vragen als hoe groot het huis is, hoe goed het huis daadwerkelijk is geïsoleerd en in wat voor huis je woont. Een groter huis heeft uiteraard een boiler of CV ketel nodig die het aankan om meerdere punten in het huis te voorzien van warm water, en natuurlijk de hoeveelheid warm water. Een rijtjeshuis is bijvoorbeeld automatisch al beter geïsoleerd dan een vrijstaand huis. 

Als de vragenlijst ingevuld is, dan krijg je een uitslag van welk type boiler of CV ketel het beste bij jouw woning past. Dit type wordt uitgedrukt in CW-klasse, wat staat voor Comfort Warmwaterklasse. Deze klassen heb je in vier soorten van CW3 tot CW6, waarin CW6 uiteraard het meest capaciteit heeft. De CW-klasse geeft dan ook aan hoeveel liter warm tapwater het kan leveren in één minuut.

Boiler of CV ketel reparatie Hilversum door onze monteur

Eens in de zoveel tijd heb je boiler of CV ketel onderhoud nodig. Onze CV ketel installateur komt dan ook graag een kijkje nemen naar jouw boiler of ketel. Zoals eerder aangegeven is het exemplaar vaak toe aan vervanging. Boilers en CV ketels gaan namelijk vaak minstens 15 jaar mee. Als je merkt dat het warme water niet warm genoeg meer wordt of de radiator ditzelfde probleem heeft, dan weet je in principe al hoe laat het is. Maar geen man over boord! SmartCV is namelijk gespecialiseerd in een boiler of CV ketel vervangen bij jou in Hilversum. Neem dus direct contact op, en je hebt binnen no time weer een warm huis!

Snelle service
Persoonlijk advies
Vakkundig

Onderhoud, reparatie of een nieuwe CV ketel Hilversum? SmartCV is het antwoord!

Voor boiler of CV ketel onderhoud en reparatie kun je altijd contact opnemen met onze specialisten! Wij komen je graag helpen. Is de boiler of CV ketel daadwerkelijk toe aan onderhoud, of moet de oude echt vervangen worden? Wij zullen hier altijd eerlijk in zijn! Het gaat ons erom dat jij blij bent met onze service en dat jij weer een warm huis hebt met warm water. Zeker als het gaat over de wintermaanden. Dan wil niemand in een koud huis zitten. Wij zijn dan ook een van de snelste bedrijven. Bij SmartCV kunnen we de boiler of CV ketel Hilversum vaak al binnen 14 dagen komen monteren. Niemand anders is zo snel! Neem dus direct contact met ons op! Ook als dingen nog niet duidelijk zijn of als je vragen hebt! Ook als dingen nog niet duidelijk zijn, als je vragen hebt of als je onze service nodig hebt in bijvoorbeeld Utrecht en Alkmaar!

Bij elke aankoop van een cv-ketel

  • Installatie nieuwe standaard rookgasafvoer (dak- en/of muurdoorvoer)
  • Leidingcontrole op gaslekkage
  • Afregelen van de ketel voor optimaal verbruik
  • Alle benodigde materialen voor installatie

Ga snel naar