Diensten

Installatie boilers.

Duurt het lang voor het warme water in de keuken is of wil je graag direct kokend water uit de kraan? Dan biedt een boiler uitkomst. Bij een boiler wordt het warme water constant op temperatuur gehouden in het voorraadvat, waardoor je direct van warm water kunt genieten. Bij voldoende capaciteit kan een elektrische boiler meerdere tappunten tegelijkertijd verwarmen.

Bij je zoektocht naar een nieuwe boiler is het allereerst belangrijk te bepalen of je gaat voor een enkel tappunt of meerdere tappunten. Boilers voor een enkel tappunt hebben een inhoud van 10/15 liter. Kies je voor meerdere tappunten? Dan varieert de inhoud van de boiler van minimaal 30 t/m 300 liter.
SmartCV heeft een uitgebreid aanbod van boilers en kijkt graag met je mee wat bij jouw situatie het beste past.

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel?

Doe de ketelkiezer!

Vind snel
jouw ketel!

ATAG
Honeywell
Bosch
Nefit

Installatie van radiatoren.

Bij de aankoop van een radiator via Smartcv ben je verzekerd van een complete installatie. Dit betekent het bijplaatsen of vervangen van je huidige radiator, met alle bijbehorende werkzaamheden. Daarnaast bieden wij advies op maat aan en kijken we graag met je mee welke radiator geschikt is voor welke ruimte. Zo zijn er horizontale radiatoren, verticale radiatoren, handdoekradiatoren en zelfs designerradiatoren.

Radiatoren moeten worden geplaatst op 3 à 5 cm van het afgewerkte muuroppervlak en op minimum 10 cm boven de afgewerkte vloerpas. Je plaatst ze best nog iets hoger zodat je geen problemen krijgt wanneer je een nieuwe vloer wil plaatsen.

De leidingen kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Zo is het mogelijk de leidingen volledig uit het zicht te plaatsen. De leidingen en slangen worden dan in de wanden en vloeren geplaatst.

Installatie slimme thermostaten met zone-regeling.

Bij SmartCV kan je ook terecht voor het verduurzamen van je woning. Een belangrijk onderdeel hiervan is verwarming inzitten waar nodig en dit per ruimte te kunnen reguleren. Met de hulp van slimme thermostaten kan SmartCV samen met jou bekijken waar warmte wenselijk is in de woning, wanneer en hoe dit per zone ingeregeld kan worden. Door behulp van de slimme thermostaat kan je de verwarming via de app bedienen. 

Rookgaskanalen.

Cv-ketels hebben zuurstof nodig voor de verbranding. Bij de meeste systemen komt de zuurstof van buiten via een pijp naar de ketel en verdwijnen de rookgassen via een andere pijp weer naar buiten. Zodra die afvoerpijp versleten is en rookgassen gaat lekken, komt er giftig koolmonoxide in de woning. Een rookgasafvoer gaat gemiddeld maar één ketelleven mee. Het is daarom belangrijk om de gehele rookgasafvoer tijdig te vervangen. Na 5 jaar dient deze altijd mee vervangen te worden bij een vervanging van het CV-toestel. SmartCV hanteert dan ook de veiligheidsnormen die gesteld zijn door de overheid. Neem contact met ons op indien je vragen hebt omtrent het rookgaskanaal zodat wij je verder van dienst kunnen zijn.

Veelgestelde vragen SmartCV

Montage CV-ketels voor VVE’s.

Smartcv is de juiste keus voor VVE’s door onze ervaring met het vervangen van CV-toestellen in grote complexen/gestapelde bouw. Zo zijn wij bekend met verscheidene rookgas- en luchttoevoer installaties. Bijv. collectieve rookgasafvoeren zoals clv, half clv en individuele aansluitingen. Denk hierbij aan bouwkundige aanpassingen aan de rookgasinstallaties, de collectieve vervanging van de CV-toestellen, het monteren van radiatoren, het plaatsen van thermostatische radiatorkranen. Wij denken graag met je mee bij de aanpak van dit soort grootschalige projecten en door onze ervaring en expertise ontzorgen we jullie als VVE zowel bij de planning van het project, gedurende de werkzaamheden en de nazorg.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.