Alles wat je wil weten over verduurzaming

Hybride Systemen

Hybride systemen zijn systemen die samen werken met een warmtepomp, zo zit jij nooit in de kou. Wanneer de warmte vraag te hoog is voor de warmte pomp neemt de CV-Ketel het over.

Warmtepompen

Een van de beste manieren om te besparen is het nemen van een warmte pomp, door volledig van het gas af te gaan scheelt het weer in de kosten. Samen met goede isolatie en zonnepanelen bespaar je kosten en het milieu!

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen er voor dat je kosten voor electra lager wordt doordat je de energie die de zon natuurlijk uit straat opvangt. doe de test welke en hoeveel er op jou dak passen.
Hybride Systemen

De tussen oplossing

Een hybride warmtepomp is een verwarmingssysteem dat de voordelen van een warmtepomp combineert met die van een traditionele cv-ketel. Het systeem werkt door de warmtepomp te laten werken wanneer het buiten relatief warm is en overschakelt op de cv-ketel wanneer het buiten erg koud wordt. Hierdoor wordt het mogelijk om het hele jaar door energie te besparen en tegelijkertijd te zorgen voor een betrouwbare en constante warmtevoorziening. Een hybride warmtepomp is daarom een goede optie voor huiseigenaren die willen overstappen op een duurzamer en energiezuiniger verwarmingssysteem, maar die nog niet volledig willen afscheid nemen van hun oude cv-ketel.

Warmtepomp Systemen

Volledig van het gas af

Warmte pompen geven jou de vrijheid om volledig van het gas af te gaan, samen met zonnepanelen kun je daardoor veel kosten besparen en ben je niet meer afhankelijk van het gas.

Zonnepanelen

Energie van de zon

Zonnepannelen besparen jou kosten door je energie rekening te betalen, het zorgt voor stroom die je zelf kan gebruiken!

Persoonsgegevens

Installatieadres

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.