Al meer dan 100 jaar ervaring.

Al meer dan 100 jaar ervaring

Nefit en Bosch (ontstaan in Deventer) zijn sinds 2004 aan elkaar verbonden. Twee A-merken, elk met een indrukwekkende staat van dienst die meer dan 100 jaar teruggaat. Nu, meer dan 130 jaar later is de Bosch Group uitgegroeid tot een internationale wereldspeler. Toonaangevend op veel verschillende technologische fronten, waaronder thermotechniek. In Nederland is Nefit Bosch een van de toonaangevende aanbieders.

Zuinig en met een hoog rendement

Tegenwoordig hebben bijna alle cv-ketels een hoog rendement. Toch is de nieuwste generatie weer een stuk zuiniger dan HR-ketels van pakweg 15 jaar geleden. De Nefit Turbo HR-ketel was in de jaren tachtig een belangrijke doorbraak in de installatiewereld. Op zoek naar een HR-ketel? Bekijk dan eens de ketels van Nefit-Bosch.

De voordelen van een Nefit-Bosch cv-ketel

Interactive mogelijkheden

Samen met de slimme Nefit Easy Thermostaat of de Easy Control van Bosch is elke cv-ketel voorbereid op online Smart Home oplossingen.

Ingenieuze materiaaltoepassing

Hoogwaardige materialen, zoals Titaniumglas: Oersterk, veerkrachtig en de perfecte weerspiegeling van superieure kwaliteit.

Klaar voor andere gassoorten

Nefit cv-ketels zijn voorbereid op andere gassamenstellingen en instelbaar voor onder andere het bijmengen van biogas.

Innovative technologie

Nefit cv-Ketels bewijzen zich dagelijks voor miljoenen huishoudens en bedrijven. Een goede fit voor jou huis neem contact op!

De beste garanties

Nefit Bosch biedt de beste garanties; 10 of 15 jaar garantie op de warmtewisselaar, het duurste onderdeel van het toestel.

Internationaal ontwikkeld

In nauwe samenwerking ontwikkeld met de beste installateurs uit heel Europa.

Benieuwd welke ketel voor jou geschikt is?